30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Hırsız ev sahibini vurdu!

Burdur’un bucak ilçesine bağlı yeni mahallede eve, ev sahibi yokken giren iki hırsız ev sahibinin eve geldiğini görünce ev sahibini tabanca ile vurup kaçtılar.

Bucak ilçesinin Yeni Mahalle 1214 sokak no 12 de oturan Niyazi Ünay (49) akşam eşi ile birlikte kısa süreliğine çarşıya çıktıktan sonra evine döndüğünde, kapıyı anahtar ile açmaya çalışırken evin içinde bulunan iki hırsız ev sahibene kapıyı açtı. Hırsızlar ev sahibini görünce neye uğradığını şaşırıp önce ev sahibene saldırdı.

Kısa süreli boğuşma sonucu şaşkın hırsızlar kaçamayınca ev sahibi Niyazi Ünay’ı ellerinde bulunan tabanca ile karnından iki el tabanca ile vurduktan sonra evin mutfak pencerelerini kırarak kaçtılar. Hırsızların vurduğu Niyazi Ünay Bucak Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyat edilerek karnındaki kurşunlar çıkarılırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kırdıkları camlarla yaralanan ve kan akıta akıta kaçan hırsızlar tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Bucak Emniyet Müdürü Yunus Avcı “Hırsızlar özellikle ışığı yanmayan evlerde kısa süreliğine ne çarpa bilirsem ümidi ile giriyorlar. Vatandaşlarımız evde yokken bile mutlaka odalarının birisinin ışığını yakalarsa çok iyi olur” dedi.
 

Halim Akca/Bucak Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil IP: 88.228.54.xxx Tarih : 13.11.2009 18:24:41

 ben bucağın polislerini anlamadım ya kusura bakmasınlar ama aldıkları maaş hak değildir.İki  tane yaralı hırsızı bulamıyorlar bizim komşunun evinede hırsız girmişti 1 seneyi geçti hırsızı hala bulamadılar.