4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Hırsızlar kameraya yakalandı

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Burdur'da bilgisayar satan bir mağazada 2 dizüstü bilgisayar çalındı. Dizüstü bilgisayarları çalan hırsızlar, bilgisayarları çalmak için plan yaparken ve diz üstü bilgisayarları çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Burdur'da geçen Pazar günü bilgisayar satan bir mağazaya giren 4 kişi, klavye ve fare sorma bahanesiyle Sadık E.'nin mağazasına girdi. Kilitli olmayan rafları kontrol eden hırsızlar, çalacakları iki diz üstü bilgisayarı tespit etti. Daha sonra mağazadan ayrılan 4 zanlı, mağaza yanında bulunan pansiyonun önünde dizüstü bilgisayarları nasıl çalacaklarını plandı. Dizüstü bilgisayarları çalma planlarında zanlıların nasıl bir taktik uygulayacağı saniye saniye görüntülendi.

Plan yapan zanlılar tekrar bilgisayar mağazasına girerek, İşletme Sahibi Sadık E.'nin babasıyla bilgisayar parçalarının fiyatları hakkında konuşmaya başladı. İki zanlı İşletme Sahibi Sadık E.'nin babasının önünü kapatarak oyaladı. 4 zanlıdan ikisi Sadık E.'nin babasını oyalarken diğer iki zanlı tespit ettikleri 2 dizüstü bilgisayarı ceketlerinin içine saklayarak mağazadan ayrıldı. Diğer iki zanlı mağazadan ayrıldıktan sonra mağazaya gelen ve raflardaki iki dizüstü bilgisayarın olmadığını fark eden

İşletme Sahibi Sadık E., polise haber verdi. Hırsızların güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandığını anlatan Sadık E., çalınan dizüstü bilgisayarların 4 bin TL değerinde olduğunu, iki bilgisayarın bataryalarının ve şarj aletlerinin üzerinde olmadığını belirtti. Bilgisayar mağazasından iki dizüstü bilgisayar çalan 4 zanlının polis tarafından arandığı öğrenildi.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 10:19:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 12:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neşe temekoğlu IP: 88.224.188.xxx Tarih : 6.05.2010 23:17:00

geçmiş olsun sadık,kolay yoldan geçinmeye çalışanlara fırsat verme sakın.Dikkatli ol.