4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

İmzalar törenle atıldı

İŞKUR İLE BURDUR BELEDİYESİ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

Burdur Belediyesi ile İşkur Burdur İl Müdürlüğü arasında Türkiye İş Kurumu tarafından yürütülen ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında sözleşme imzalandı.

'Yeşile Koşan Burdur' isimli projede 4 ay süreyle çalışacak 23 işçi için imzalanan sözleşme töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında alınacak 22 kişi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışacak. Hizmetleri gerçekleştirmek için İşkur ile birlikte elimizden gelen çabayı sarfediyoruz. Bu proje ile Yeşile Koşan Burdur çalışmalarımız devam edecek. Birinci dönemde belediyede Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 23 kişi çalıştı 2 Ağustos'ta başlayacak ve 30 Kasım günü sona ercek olan ikinci dönemde 23 kişi daha çalışacak ve toplam 45 kişi belediyede istihdam edilmiş olacak" dedi.

Burdur İşkur İl Müdürü İsmail Deveci ise bu yıl İşkur Müdürlüğü tarafından Burdur'da Toplum Yararına Çalışma Programı’nda 13 projede toplam 239 kişinin çalıştığını belirtti. Bu projede çalışacaklar için 27 Temmuz günü saat 14.00’da Belediye Düğün Salonu'nda kura çekileceğini bildiren Deveci, TYÇP Projesi’nin gelecek yıl da devam edeceğini söyledi.

İmza törenine Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İşkur İl Müdürü İsmail Deveci, Başkan Yardımcısı Serdar Başgül ve Park ve Bahçeler Müdürü Himmet Özcan katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 13:05:00
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?