4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

İnsuyu spor etkinlikleri başladı

Burdur Belediyesi'nce organize edilen İnsuyu Spor Kültür ve Sanat Etkinlikleri, halı saha futbol turnuvası ile başladı. 8 ayrı spor etkinliğinin yer aldığı turnuvalara 2 binin üzerinde sporcu katılırken, organizasyon bölgedeki en büyük sportif organizasyon olarak değerlendiriliyor.
Burdur Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen İnsuyu Spor Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin ilk organizasyonu olan halı saha futbol turnuvası, Yeşil Çimen Spor Tesisleri'nde Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve AK Parti İl Başkanı Osman Karakaya'nın iştirak ettiği progaramla 14 kulübün katılımı ile başladı. Etkinlikler ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, etkinliklerin 24 Temmuz'da halı saha turnuvası ile başlayıp 12 Ağustos'a kadar
kültür ve sanat etkinlikleri ile devam edeceğini belirterek, "Halı saha futbol turnuvamız 6 gün sürecek. Bunun yanı sıra sportif etkinliklerde plaj voleybolu, plaj hentbolu, tek pota basketbol, satranç, masa tenisi, badminton ve canlı langırd turnuvaları ile 2 binin üzerinde sporcu etkinliklerimize katılacak. Bölgemizde en büyük sportif organizasyon olan etkinliklerimiz aynı zamanda mini bir olimpiyat değeri de taşıyor. 8-12 Ağustos tarihleri arasında ise kültür ve sanat etkinlerimiz gerçekleştirilecek.
Bu etkinliklerimiz arasında söyleşi, konferans, panel, sergi ve konserler olacak. Ayrıca 85 çocuğumuzun da sünneti yaptırılacak. 1-12 Ağustos tarihleri arasında İstasyon Caddesi'nde festival çarşısı da kurulacak" dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise, turnuvaya katılan tüm sporculara başarı diledi.
İha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 02:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?