30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

İşçiden tam destek

MHP Burdur Belediye başkan adayı Orhan Akın, belediye olarak biz işçinin dostu sanayicinin yanında olacağız dedi.

Burdur Belediye başkanlığı için MHP'den aday olan Orhan Akın yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Akın seçim çalışmaları kapsamında organize sanayisinde çalışan işçiler ile bir araya geldi.

Akın burada işçiler ile yaptığı sohbet sırasında "Zamanında devletin desteğini alarak seçimi kazananlar gördüler ki halka vaatler de bulunarak oylarını almak çok kolay. Onlar Burdur belediye başkanlığına geldikleri 2004 seçimlerinde Burdur'un hükümeti yakın olan bir partiden Belediye başkanı seçmediği için yatırım gelmediğini söyleyerek halka yalan söylediler. Burdur'da bakanlara gezdirilen önemli yerlerden biri Sagalasos oldu ya da bakanların gündemini lüzumsuz gezilerle doldurdular. Sanayicinin tüccarın esnafın sorunlarını çözmek içinse bir şey yapmadılar. Belediyecilik bir ekip işidir. Biz belediye başkanlığına seçildiğimiz zaman işçinin dostu olacağız sanayicinin de yanında olmak için destekçisi olacağız" dedi.

Akın daha sonra işçiler ile birlikte yemek yedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih mert IP: 81.213.240.xxx Tarih : 11.03.2009 21:36:32

size tavsiye ederim,bir akşam başkanın kahve toplantısına katılında,bakan gözlerin görmediği hizmetleri birde kulağınızla işitin lütfen.bari hiçbişey yapılmadı deyip de eksi puan almayın.biz daha çok şey yapacaz derseniz daha akla mantığa uygun olur.siz gazi caddesini çift yön yapmak için vaadde bulanan kişi olarak,önce bunun mantığını açıklayında,aklınızın büyüklüğünü görelim.....eleştirinin özü ,öz eleştiriden geçer.hatırlatayım.ben geçen seçim de sebattin hocaya oy vermedim.ama busefer inşallah........