4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

İsrail'e lanet, Filistin'e destek

BURDUR'DA

Burdur'da "İsrail'e Lanet, Filistin'e Destek ve Tüm Şehitleri Anma Mitingi ve Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde hep bir ağızdan sloganlar atan kalabalığa Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, siyasi parti il başkanları, sendika temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri destek verdi.

Mitingde tertip komitesi adına konuşan Anadolu Gençlik Derneği Burdur Şubesi Başkanı Atilla Aksoy, "Anadolu Gençlik Derneği olarak İsrail ordusunun yardım filosuna yaptığı baskını lanetliyor, kardeşlerimizin bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz.

Filistin'imizi yok etmeye çalışan Siyonistler ve onların uluslararası destekçileri çok iyi bilmelidirler ki, Filistin davası bizim onurumuzdur. Bizler var olduğumuz müddetçe Filistin'i yok edemeyecekler. Son olarak, dünyanın baş belası terörist devlet; artık bundan sonra sen düşün. Bugünden itibaren 'ayakta nasıl kalabilirim' diye sen düşün, çünkü sonun geldi" diye konuştu.

Mitingde Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Harun Bilgiç, Büyük Birlik Partisi Burdur İl Başkanı Mehmet Türksoy ve Memur-Sen Burdur Temsilcisi Mehmet Deveci de konuşma yaptı. Miting, Burdur Ulu Cami İmamı Nuri Çınar'ın yaptığı dua ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 22:48:01
Güncelleme :5 Haziran 2010 Cumartesi 17:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?