3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

İz TV, Burdur Gölü Belgeseli hazırlıyor

İz Tv; dünyanın her yerindeki doğal güzellikleri, gölleri, denizleri, ormanları ve tabiat harikalarını görüntüleyip, bunları belgesel hale getiren, bu belgeselleri tüm dünyayla paylaşan televizyon kanallarından.

İz Tv'nin sempatik muhabiri Wilco Van Herpen de , bu belgesellerin yayınlarında yüzüne aşina olduğumuz birisi.

Tv Programcısı Van Herpen, 3 Temmuz günü Burdur Gölü'nü görüntülemek için ile geldi. Çevreyi Koruma Derneği üyeleri ve Su Sporları İhtisas Kulübü Başkanı M. Lütfi Taraşlı ile görüşen Herpen, yüzer iskelenin bulunduğu kıyıda çekimler yaptı. Burdur Gölündeki gurubu, gölde kano sporu yapan gençleri, yüzer iskeleyi, gölde mavinin yeşili kucaklamasını görüntüledi. Van Herpen'in Burdur Gölü kıyısındaki çekimleri esnasında Türkçe'yi ana dili gibi konuşması, kendisini karşılayanlarda ayrı bir sempati oluşturarak, belgesel çekimlerinin daha güzel yapılmasında etkili oluyor. İlde birkaç gün daha kalacak olan İz V. programcısı Wilco Van Herpen, Burdur'daki Salda gölü ve diğer doğal güzellikleri de izleyicilere yansıtacak.

Burdur Gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 20:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadık alpul IP: 88.231.129.xxx Tarih : 18.07.2007 23:54:03
öncelikle katkılarından dolayı iz tv yapımcılarını kutluyorum. özellikle bir doğa harikası olan saldagölü ve eşeler yaylasının o tertemiz havası ve muhteşem manzarası burdur vede türkiyemiz için bir gurur kaynağıdır.sayın eski valimiz can direkçi beyin unutulmaz slagonu(UYUYAN GÜZEL BURDUR)ise, benimde özellikle yeşilova ve salda gölü için slagonum (YEŞİLLE MAVİNİN DANSI)dır. bu güzel mekanın tüm dünyada bilinmesi,gelinip görülmesi en büyük dileğimdir.şimdiden katkılarından dolayı herkesi tebrik ederim. saygılarımla.