30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Kaldırım çalışmalarında sona doğru

BUCAK BELEDİYESİ YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI

Burdur’un Bucak Belediyesi yaya kaldırımı çalışmaları devam ediyor. Konak Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde çalışan Fen İşleri ekipleri, eksik kalan kaldırım çalışmalarını tamamlıyor.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, fen İşleri ekiplerinin, çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Ayaz; “İlçemiz Konak Mahallesi Turgut Reis Caddesinde yaya kaldırımı yapım çalışması gerçekleştiriyoruz. Turgut Reis Caddemiz Süleyman Demirel Bulvarı ile Hökez Caddesini birbirine bağlayan önemli bir caddemiz. Halkımızın yoğun kullandığı caddemizin önemi Şehit Ayfer Gök Lisesinin eski Bucak Lisesi ile birleşmesinden sonra daha da artmıştır. Bu caddemizde yaya sirkülasyonu daha da fazlalaşmıştır” dedi.

Yaya kaldırım yapım çalışmalarını çok sayıda personel ve iş makinesiyle gerçekleştirdiklerini belirten Ayaz, “yaya kaldırımı yapım çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak bu caddemizde yaya olarak gelip giden vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin daha rahat gelip gitmelerini sağlayacağız. Ayrıca yaya kaldırım yapım çalışmalarımızda özürlü vatandaşlarımızı ve bebek arabası ile giden vatandaşlarımızı da göz önüne alarak rahatlıkla inip çıkmalarına uygun halde yapıyoruz. İlçemizde ilerleyen zamanlarda yaya kaldırımı yapım çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

BUCAK BELEDİYESİ YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 14:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?