4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Kar temizliği başladı

BURDUR'DA KAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Burdur Belediyesi temizlik işleri ekipleri, kent merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarını kaldırma çalışmalarına başladı.

Burdur'da kar yağışı durdu. Bulutlu havanın seyrettiği Burdur'da Burdur Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ve esnaf kar temizliğine başladı. Kar sonucu oluşan buzlanma sebebiyle caddelerde yürüyen vatandaşlar kayarak düşme tehlikesi yaşadı.

Yoğun kar yağışı yerini bulutlu bir havaya bıraktı. Burdur Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, kaldırımları temizleme işlemine başladı. Burdurlu esnaf kendi dükkanları önünde bulunan kar kalıntılarını süpürerek dükkanları önüne tuz döktü. Kar keyfini yaşamak isteyen aileler ve gençler Cumhuriyet Meydanı Cumhuriyet Parkında kartopu oynayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Burdur-Antalya, Burdur-Ankara ve Burdur-Fethiye yollarının açık olduğu, Burdur Kurna, Karaçal Rampası, Çeltikçi ve Çubuk Beli'nde zincirsiz araç geçişine izin verildiği belirtildi. Burdur merkez de ise dün gece yaşanan iki maddi hasarlı kaza dışında bu sabah herhangi bir kaza yaşanmadı. Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne karda düşme sonucu yaralanma olmadığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 14:18:02
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 17:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?