7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Kediler sahiplerini bekliyor

Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkanı Aysel Turan, Burdur Belediyesi hayvan barınağında bulunan 35 köpek yavrusunun kayıtlı şekilde sahiplendirildiğini söyledi. Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkanı Turan, "Köpek yavrularını sahiplendirdik, şimdi kedilerimiz sahiplerini bekliyor" dedi.

Hayvan barınağındaki yavruları sahiplenen vatandaşların telefon numaralarını, adreslerini aldıklarını, yeri geldiği zaman denetlemeye gideceklerini söyleyen Hayvan Dostları Derneği Başkanı Aysel Turan, şöyle konuştu:

"Barınakta bulunan 35 sokak köpeğimizi sahiplendirdik, alan arkadaşlarımızı inceleyerek verdik, telefon numaralarını, kimlik bilgilerini, hayvanı alma sebeplerini kaydettik, hayvanları gidip yerinde kontrol etmek istediğimiz için adreslerini aldık. Hayvanları ne amaçla aldıkları da önemli, sahipleniyorlar mesela köpek dövüşüne götürüyorlar, öyle bir hataya düşmemek için hayıtlı bir sistem oluşturduk"

Burdur Hayvan Dostları Derneği binasında 7 kedinin yuva aradığını dile getiren Aysel Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dernek binamızda baktığımız 7 kedimiz var. Bu kedileri yine sokakta çok zor durumdayken hasta iken aldık, getirdik. Tedavilerini yaptırdık, şu an sağlık açısından çok iyi durumdalar, kedilerimizi sahiplendirmeyi düşünüyoruz. Evlerinizde, gönüllerinizde kedilerimize yer açmanızı istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2012 Çarşamba 15:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?