4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Kız güreşçilerden madalya yağmuru

BURDUR SHCEK KIZ GÜREŞ TAKIMI MADALYA İLE DÖNDÜ

Burdur Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHCEK) Kız Güreş Takımı, Samsun’da yapılan SHCEK Kız-Erkek Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

SHCEK Kız Güreş Takımı sporcuları madalya ve kupaları ile birlikte Burdur Valisi Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti. Sporcularla gurur duyduğunu dile getiren Vali Tapsız, madalya ve kupa kazanan sporculara altın hediye etti. SHCEK Erkek Güreş Takımı’ndan da gelecek yıl başarı beklediğini söyleyen Vali Süleyman Tapsız, “Samsun gibi sporcu kapasitesine sahip bir ilde, Burdur’un başarı göstermesi, kentin tanıtımına katkı sağlamıştır. Kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Erkek sporcular şampiyonadan buruk ayrılmışlar fakat onlardan da seneye ümitliyim. Burdur elde ettiği başarılarla eğitim, kültür ve spor kenti olduğunu kanıtlıyor” diye konuştu.

Samsun’da yapılan SHCEK Türkiye Güreş Şampiyonası’nda kız sporculardan Gamze Özcan, Hatice Sunar, Hatice Günay kendi kilolarında Türkiye Birinciliği, Cemile Erdoğan kendi kilosunda Türkiye Üçüncülüğü, SHCEK Burdur Kız Takımı ise takımlar arasında Türkiye İkinciliği elde etti.

BURDUR SHCEK KIZ GÜREŞ TAKIMI MADALYA İLE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 18:32:04
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?