4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Kız kuran kursları yarıştı

KIZ KURAN KURSLARI YARIŞTI

Burdur Müftülüğü tarafından Burdur merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren kız Kuran kursları arasında bilgi yarışması düzenlendi. Burdur merkez ve ilçeleri olmak üzere 6 gruba ayrılarak belirlenen toplam 37 Kız Kuran Kursu’nun katıldığı yarışmada, yarışmacılara 49 soru soruldu.

Toplam 6 bölge olarak belirlenen yarışmada, 1. Bölge Birincisi Fatih Camii Kur’an Kursu, 2. Bölge Birincisi Merkez Kız Kur’an Kursu, 3. Bölge Birincisi Yuva Camii Kur’an Kursu, 4. Bölge Birincisi Yassıgüme Köyü Kur’an Kursu, 5. Bölge Birincisi Karakent Köyü Kur’an Kursu ve 6.Bölge Birincisi Çatağıl Köyü Kur’an Kursu’ndan iki kursiyer soruları yanıtladı.

Burdur İl Müftüsü Osman Artan yarışma öncesi yaptığı konuşmada, 37 Kur’an Kursu bulunduğunu ve

kurslar arasında dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi. Yarışmada İl Müftüsü Osman Artan, din kültürü ve ahlak bilgisi ile ilgili 25 soru sordu. 25 soruyu bilen Yuva Camii Kur’an Kursu, Fatih Camii Kur’an Kursu ve Çatağıl Köyü Kur’an Kursu aynı puanı aldığı için yedek soru soruldu.Yarışma sonunda Yuva Cami 49 doğru yanıt ile birinci oldu. Yuva Cami Kız Kuran Kursu yarışmacıları Nurgül Erkan ve Ülkü Hayta birincilik ödülleri Burdur İl Müftüsü Osman Artan tarafından verildi.

KIZ KURAN KURSLARI YARIŞTI
KIZ KURAN KURSLARI YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 13:34:04
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?