7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Köylere 25 su tankeri

Ak Parti Burdur Milletvekili ve Tbmm Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'da köylerde ve ormanlık alanlarda çıkan yangınlara ilk müdahalelerde kullanılmak üzere 25 adet su tankeri dağıtılacağını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıllarda Burdur İl Özel İdaresi aracılığıyla ağırlıklı olarak yangınlara ilk müdahalede kullanılan su tankerlerinin köylere verildiğini hatırlattı.

Özçelik, Orman Genel Müdürlüğü ile görüşmeler sonunda Burdur'a traktörlerle çekilebilen su tankerleri için, özel bütçe hesabından ödenek tahsis edildiğini kaydetti.

Yangın söndürme su tankerlerinin traktörle çekilebilen, 3 ton kapasiteli, santrifüj pompalı olduğunu, arozözlerden ve su kaynaklarından su alışverişini kolay yapabilecek şekilde dizayn edildiğini ve arazi şartlarına uygun olduğunu belirten Özçelik, şöyle devam etti:

"25 su tankeri, ağırlıklı olarak köy içi yangın ve orman yangınlarında kullanılmak üzere Burdur Orman İşletme, Bucak Orman İşletme ve Gölhisar Orman İşletme'den verilmek üzere köylerimize ulaştırılacaktır. Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız ve fahri hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, Orman Genel Müdürümüz Mustafa Kurtulmuşlu'ya ve genel müdür yardımcılarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

AA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2012 Perşembe 17:23:53
Güncelleme :11 Aralık 2012 Salı 11:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Y.Ç. IP: 88.229.178.xxx Tarih : 7.12.2012 19:30:15

 Görende cebinden yada babasının parasıyla alıp bağışlamış sanacak.Garibanın yakıtı kömürü bile bizlerin tek yakıtı olan kömüre yaptığınız ekstra zamlarla dağıtıp oy satın almıyormusunuz sayın Özçelik ve partisi AKP?

Ayrıca acaba düne kadar bilinmeyen kişi yada kişiler inşaat sektörüne atılıp Burdur'da isim ve marka olmadılarmı? 

Ve bu kişiler kimler diye sorsam, acaba bu inşaat sektöründen elde ettiğin gelirlerle Burdur'da fakir fukara için şahsın ve ailen için neler yaptın? Kaç garibana cebinden harcamayla doyurup geleceklerine güvene aldın?

Yasaların her vatandaş için verdiği olanakları değil şahsın va şahsınız için bu sorum.