4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Kuaförler salı günü çalışmayacak!

BUCAK’TA BAYAN KUAFÖRLER SALI GÜNLERİ KAPALI

Burdur’un Bucak ilçesinde bayanlara yönelik hizmet veren 17 kuaför dükkanı haftanın bir günü tatil yapabilmek için Esnaf ve Sanatkarlar Odasına başvurdu.

Bucak ilçesinde bulunan 17 bayan kuaför dükkanı toplu şekilde hareket ederek haftanın bir günü tatil yapabilmek için Esnaf ve Sanatkarlar Odasına başvuruda bulundu. Kuaförlerin taleplerini inceleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı olumlu bularak Salı günleri bayan kuaförlerin tatil yapmasını uygun buldu.

Bayan Kuaförlerin haftanın bir günü tatil yapabilmesi için yazılı açıklama yapan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Bektaş, bu karın alınmasında destek veren ilçe Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Belediye Başkanı Ramazan Ayaz‘a teşekkür etti. Bektaş ayrıca bayan kuaförlerin örnek olabilecek zarafet, disiplin ve birlikte hareket etmelerinin mutluluk verici olduğunu belirterek ileriki günlerde bu uygulamaya devamlılık göstereceklerini umduğunu belirtti.

ERKEK KUAFÖRLERDE TATİL İSTİYOR

Bucak’ta çalışan yaklaşık 60 erkek kuaförü dükkanı haftanın bir günü tatil olması ve nöbetçi berberler olması hususunda kendi aralarında girişimlerde bulunmuş, anlaşma sağlanamayınca haftanın bir günü tatil edilmesi için anlaşamamışlardı.

Bucak ilçesinde erkek kuaför dükkanı bulunan çok sayıda berberler haftanın bir günü tatil olmasını isterlerken, “Haftanın bir günü tatil olması için bir çok arkadaş ile fikir birliğine vardık. Ama bazı kişilerin katılmaması üzerine birlikteliği sağlayamadık. Berberlerin hiç tatili yok. Gelişi güzel iş yeri kapatmak müşteriye olumsuz etkiliyor. Ama anlaşmalı kapatmalar karşısında müşterilerimiz de anlayış gösterirler” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 15:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?