4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Küçük Vali talimat yağdırdı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90.yıldönümü Burdur'da da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Burdur'da Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunum törenin ardından Vali İbrahim Özçimen'in makamına Bahçelievler İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Beyza Sibel Tuncer oturdu. Çocuk Vali, ilk olarak Burdur Belediye Başkanlığını arayarak, Bahçelievler İlköğretim Okulu bahçesine asfalt dökülmesini ve okul çevresindeki kaldırımların yenilenmesini istedi.

ENGELLİ ÖĞRENCİ ASANSÖR İSTEDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebiyle Burdur valisi İbrahim Özçimen'in makamına biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk oturdu. Çocuk Valilerden biri ise bedensel engelli olan 8 yaşındaki Mahmut Özev oldu. Engelli Vali Özev, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit'i arayıp, okuluna rahat gidebilmek için asansör istedi.

Muş Valiliği görevinde engelliler için her türlü çalışmayı başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Burdur'da engelliler için önemli projeler hazırladıklarını ve başarıyla sonlandırılmış projelerin bulunduğunu açıkladı. Vali Özçimen, minik Vali Mahmut Özev'in bir kitap kurdu olduğunu ve posta aracılığı ile evine hikaye kitabı gönderdiklerini sözlerine ekledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını Gazi Atatürk Stadında gerçekleştirilen geçit töreni ile devam etti.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 15:16:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?