4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Burdur’da Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ilk gününde Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İshak Özgel’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Hz. Peygamberin hayatında Kur’an’ konulu konferans düzenlendi.

Burdur İl Müftüsü Osman Artan, Kutlu Doğum Haftası ile ilgili konuşmasında, “Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Allah’tan getirdiği ilahi daveti, sünnetini ve örnek ahlakını anlamak, O’na duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla kutlu doğum çalışmaları yapılmaktadır. İnsani insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Peygamber’in (S.A.V.) hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır” diye konuştu.

2 BİN KİŞİ İZLEDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İshak Özgel’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Hz Peygamberin hayatında Kur’an’ konulu konferansa yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Yrd. Doç. Dr. İshak Özgel’in Hz. Peygamber’in Kur’an’a olan aşkını anlattı.

KUTLU DOĞUM HAFTASI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 12:29:04
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 12:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?