4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

'MAKÜ geleceğin parlayan yıldızı'

VALİ TAPSIZ:“MAKÜ GELECEĞİN PARLAYAN YILDIZI”

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, 4 yıl önce kurulmasına karşın hızla büyüyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) birkaç yıl içinde tercih sıralamalarında ön sıralarda yer alacağını söyledi.

MAKÜ Rektörü Gökay Yıldız, Vali Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’yı üniversite ile ilgili bilgilendirdi. Rektörlük Toplantı Salonu’ndaki bilgilendirme toplantısında Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Zeki Yıldırım, Prof. Dr. Mahiye Özçelik Metin ve Genel Sekreter Vekili Mesut Türkmen de hazır bulundu. Slayt gösterisi eşliğinde MAKÜ ile ilgili geniş bilgi veren Rektör Yıldız, “Üniversitemiz 4 yıllık süre içinde Burdur Valiliği başta olmak üzere Burdur Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ile Burdur kamuoyundan çok destek gördü. Bu destek sayesinde de çok güzel yerlere geldi. Bu desteğinde büyüyerek devam edeceğine inanıyorum. Üniversitemiz yeni yerleşkesindeki yatırımlarıyla ilerleyen yıllarda öğrencilerin gözdesi olacak” dedi.

Rektör Yıldız, Vali Tapsız ve Başkan Akkaya’ya üniversite yerleşkesini gezdirirken, 3 fakülte binasını tek tek inceleyen Vali Tapsız, “Sanıyorum ki birkaç yıl içinde burası tüm öğrencilerin dikkatini çeker hale gelecektir. Hem öğrenciler hem de öğretim üyeleri Burdur’da görev yapmak isteyecektir. Parlayan yıldız olan üniversitemizin gelişmesi için biz de elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

VALİ TAPSIZ:“MAKÜ GELECEĞİN PARLAYAN YILDIZI”
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 15:04:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?