30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Manevi evlatlara yılbaşı partisi

MANEVİ EVLATLARA YILBAŞI PARTİSİ

Burdurlu idareciler ve hayırseverler tarafından "Geleceğimize Uzanan El (GEL) Projesi" çerçevesinde manevi evlat edinilen çocuklar manevi aileleriyle buluştu.

Grand Özeren Otel'in Sahibi Hüseyin Özeren'in verdiği kokteylde 12 çocuk, gönüllü velileri ile keyifli bir akşam yaşadı.

Ekim ayında başlayan ve Eylül 2010'da sona erecek proje hakkında konuşan Burdur Valisi İbrahim Özçimen, "Bu çok hassas bir konu, duygu dolu bir konu. Biz sıcak yuvalarımızda çocuklarımıza elimizden gelen her türlü ihtimamı gösteriyoruz. Bu çocukların anne babaları ayrı veya anne babaları yok; almışız devletin himayesine; bunlarda gösterilecek bir ihmal, ileride başımıza çok daha büyük sorunlar açabilecek. Ama burada, bu çağda, bu küçük yaşlarında onların ruhlarında, kafalarında yapabileceğimiz onarım faaliyetleri, onların sağlıklı gelişmeleri, ülkemiz adına çok büyük kazanımlar getirecek. Bu proje bir senelik planlanmış ama bu bir senede bitmez, biz memuruz, yarın gideriz, bu nedenle bu çocuklarımızı Burdurlulara teslim etmek gerekir" dedi.

Konuşmalardan sonra yılbaşı hediyeleri, gönüllü veliler tarafından manevi evlatlarına verildi.

MANEVİ EVLATLARA YILBAŞI PARTİSİ
MANEVİ EVLATLARA YILBAŞI PARTİSİ
MANEVİ EVLATLARA YILBAŞI PARTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 13:58:01
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 17:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?