30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

MHP'li Akın seçim turlarında

MHP Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın, kahve toplantıları ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

29 Mart seçimlerine bir hafta kala çalışmalar da hızlandı. Gündüzleri mahalle gezileri düzenleyen MHP Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın, akşamları da kahve toplantılarına katılıyor.

Recep Mahallesi Çayboyun bölgesi'nde bulunan bir site kahvesinde seçmenler ile sohbet eden Akın, CHP ve AK Parti'nin sözde dindar olduğunu söyledi.

İçki satışı yerleri konusunda sürekli çelişki içen düştüklerini belirten başkan adayı Akın, "Bugüne kadar halka bir öncekiler gibi söylediklerinin hepsi yalan. Projelerin çoğu yarım olduğu halde bitmiş gibi halka bunlar anlatılmaktadırlar. Yaptıkları her çalışmadan kulağımıza pis kokular gelmekte. İktidara geldiğimiz de yapılan her haksızlığın hesabını soracağız. Şirketler dahil belediye iştiraklerinin hepsinin hesaplarını inceleyeceğiz. Burdur da bu güne kadar gelen belediye başkanlarının aksine Burdur da çağdaş bir yönetim sergileyeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 13:34:34
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 13:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar alperen IP: 85.99.129.xxx Tarih : 24.03.2009 23:40:42

ya insan üzülüyor bunların haline.neyi saklayabilirsinizki milletten.bu yapılanlara değilde,sizin ^^ben gelirsem deprem evleri çevre duvarlarının  yapımına katkıda bulunacam  belediyeden^^gibi saçma vaadlerinizemi inanalım?benim evin duvarıda yok,onada yardım edermisiniz?milletin parasıyla şahsi iş yapılmaz millet!siz özde dindarsanız eğer; sırf ırkından dolayı,deprem evleri kahvesinde yanınızda gezdirdiğiniz bir hanımefendi tarafından küçük görülen mülteciler e destek olmanız gerekirken,o kişiyi teeyit ettiniz.bumu özde müslümanlık?ayrıca öğrenin,siz öğretmensiniz ^^pis koku kulağa gelmez,buruna gelir.^^burdurlu yapılanı bilir.saygılar.........