30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

MHP'lilerin konser keyfi!

MHP Burdur ülkü ocakları tarafından ‘Yeni ufuklara yüreğinle gel’ adlı konser düzenledi. Konserde, Ahmet Şafak ve Başkal sevenleriyle buluştu.

MHP Belediye Başkanı adayı Orhan Akın, İl Başkanı Nazif Aktürk, meclis üyeleri, ülkü ocakları ve partililer Hüsnü Bayer Spor Salonu’nda partilerinin düzenlediği ‘Yeni ufuklara yüreğinle gel’ adlı konserde bir araya geldi. 5 bin kişinin katıldığı konserde MHP’liler, sanatçılar Ahmet Şafak ve Başkal’ın söylediği şarkılar ile coştular.

Konserde konuşan İl Başkanı Nazif Aktürk, “AK Parti iktidarı 5 yılda halkı fakirleştirdi. Ülkenin ekonomisi ise adeta çöktü. Burdur’da hayvancılık bitti. Bir zamanlar altın çağını yaşayan et ve süt şimdi milletin cebinde para olmaması yüzünden üretimi yapılmamaktadır. Belediyecilik yapmamışlardır. Çevremizdeki iller kalkınırken Burdur AK Parti iktidarı dönemin de yatırım yapılmayarak uyuyan güzel öldürülmüştür” dedi.

MHP Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın,”Belediyeciliği köprü başı ile Cumhuriyet Parkı arasında bir hizmet sanarak halka hizmet ettiğini sanan bir belediye başkanı var. Halkı uyutma politikaların da usta olduğunu ortaya çıkardı” diye konuştu.

Daha sonra konser, sanatçıların söylediği türkülerle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 10:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?