4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Miniklerden başkana ziyaret

Bucak İsmail-Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Özürlüler haftası kutlama programı çerçevesinde Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Bucak İsmail-Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bayram Keskin, Sosyal Hizmetler Uzmanı Sevim Uysal ve 3 öğrenci ile birlikte Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ı ziyaret ettiler.

Rehabilitasyon Müdürü Bayram Keskin “ Bildiğiniz gibi özürlüler haftasını kutluyoruz. Kutlama programımız çerçevesinde ilçemizde bulunan protokol üyelerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Bucak Belediye Başkanımız Ramazan Ayaz’ı ziyaret ediyoruz. Bucak Belediyesi olarak kuruluşumuza sürekli destek oluyorlar. Desteklerinden dolayı da Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz “ Özürlüler haftası kutlama programı çerçevesinde Bucak İsmail-Şerife Sarı Bakım ve rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etti. Özürlü vatandaşlarımızı yılda bir hafta değil sürekli olarak hatırlamalı ve özürlü vatandaşlarımıza yardımcı olmalıyız. Belediye olarak özürlü vatandaşlarımız için bir dizi çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz Bucak İsmail-Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

KÜÇÜK ARDA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNU SEVDİ

Bucak İsmail-Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi , özürlüler haftası kutlama programının renkli siması küçük Arda Belediye Başkanlığı ziyareti esnasında Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ın makam koltuğuna oturdu.

Küçük Arda özellikle Kültür Merkezinde düzenlenen kutlama programında pamuk prenses ve yedi cüceler oyununda oynadığı başarılı rolle izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı.

Halim Akca/Bucak/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 09:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?