7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

MOBESE'den kar manzaraları

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, kentte MOBESE kameralarınca kaydedilen kar yağışı ve kar kazalarını paylaştı.

Burdur merkezinde bulunan 33 kamera tarafından kaydedilen 2011 yılı görüntülerinde kayan araçlar, araçların kurtarılma çabaları ve kayarak düşen vatandaşlar dikkat çekti.

Cumhuriyet Meydanı, Köprübaşı kavşağı, Adliye kavşağı, Gazi Caddesi gibi kentin önemli noktalarından yansıyan görüntülerin ilkinde Gazi Caddesi'nde yaşanan kar mücadelesi dikkat çekti. Görüntülerde, sürücülerin kara saplanan araçlarını kurtarmak için araçların üzerine binerek, ağırlık vermesi, sürücülerin araçlarını yokuş yukarı itmesi ve vatandaşların yolda kalan araçları kurtarma çabaları yer aldı.

2011 yılında yaşanan kar yağışında trafik polislerinin özverili çalışmaları da kamerayla kaydedildi. Trafik polisleri, Gazi Caddesi'nde yolda kalan araçları vatandaşlarla birlikte itmesi, sürücülerin güvenli park etmesine yardımcı olması ve kar yağışında trafik akışını dikkat ve özenle sağlamaları kameralara yansıdı.

Köprübaşı kavşağı, Burdur Cumhuriyet Meydanı ve Stadyum kavşağında kar yağışı sebebiyle tıkanan trafik akışının yansıdığı görüntülerde karda düşme tehlikesi yaşayan vatandaşlar, buzlanma sebebiyle kayan araçlar yer aldı.Emniyet tarafından paylaşılan görüntülerde, 2012 yılının ilk kar yağışı da yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2012 Salı 14:42:20
Güncelleme :17 Ocak 2012 Salı 15:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?