30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Mucize kurtuluş!

Burdur’un Ağlasun İlçesine bağlı Yeşilbaşköy Beldesinde tarladaki mısırları silaj makinesine biçtirirken kolunu makineye kaptıran üç çocuk annesi Hülya Taşdemir (38) Bucak Özel Lider Hastanesinde ameliyatla hayata döndü.

Mısır tarlasında traktör ile silaj makinesi ile mısırları biçtirirken yere dökülen mısırları makineye atmaya çalışan Hülya Taşdemir bir anlık dalgınlığında sol elini silaj makinesine kaptırdı.

Traktör sürücüsünün çığlıklar arasında Hülya Taşdemir’i silaj makinesinin önünde içine doğru giderken çırpındığını gören traktör sürücüsü traktörü ve silaj makinesini durdurdu.

Silaj makinesinin ağzındaki demir parmaklardan sol kolu omuza kadar param parça kurtarılan genç kadını yakınları Bucak Özel Lider Hastanesine getirdiler. Sol kolu omuz hizasından parçalanan ve aşırı kan kaybı ile hastanede ameliyata alınan Hülya Taşdemir hayata döndürüldü. Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr. Cengiz Yılmaz “Hastamızın sol kolu omuz hizasında parçalanmış ve aşırı kan kaybından dolayı ölüm ile yaşam arasında mücadele ederken geldi. Yaptığımız ameliyat sonrası hayata geri döndü” dedi.

Hülya Taşdemir’in sol kolu mısırlar ile birlikte param parça olduğu için yerine dikilemediği belirtildi.
 

Halim Akca/Bucak Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 14:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?