4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Nijeryalı öğrenciler Valilikte

NİJERYALI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Burdur Özel Alparslan Ali Can İlköğretim Okulu’nun kardeş okulu Nijerya Uluslararası Türk Okulu, Burdur Valisi İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret etti.

Nijerya’dan gelen öğrencileri makamında ağırlayan Burdur Valisi İbrahim Özçimen: “Herkesin barış içinde birbirini olduğu gibi kabul ederek birbirine saygı duyması halinde dünya daha güzel bir yer olacak” dedi. Nijerya’dan gelen Mansur Musa Yakubu, Nasir Shehu Malami, Haroona Nasir Daura ve Abdulmalik Mohammed Attah isimlerindeki öğrencilerle sohbet eden Vali İbrahim Özçimen, öğrencilerle Türkçe konuştu.

Vali Özçimen, “Biz bütün dünyaya şöyle bakıyoruz; Dünya yaşanmak için bir yer, savaşmak için değil. Ben Nijerya’yı görmedim ama öyle sanıyorumki orada çok güzel yerler vardır. O güzellikleri daha da güzelleştirmek Nijerya halkının görevi. Biz de ülkemizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bütün dünyadaki insanları seviyoruz, onlara saygı gösteriyoruz. Herkesin barış içinde birbirini olduğu gibi kabul ederek birbirine saygı duyma mecburiyetimiz var. O zaman dünya daha güzel bir dünya olacak” dedi.

Ziyaret sonunda Nijeryalı öğrenciler, Vali Özçimen’e koro halinde Türkçe bir şarkı söyledi.

NİJERYALI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
NİJERYALI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 11:30:04
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 12:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?