3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

Öğretim elemanlarına öğrenme semineri

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Burdur Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle meslek yüksek okullarında görev yapan öğretim elemanlarına yönelik olarak düzenlenen "Aktif Öğrenme-Öğretme Stratejileri Seminerleri" başladı. 

Merkezi dersliklerde düzenlenen ve 3 gün sürecek seminerlere, meslek yüksek okullarında görev yapan öğretim elemanları katıldı. Seminerin açış konuşmasını yapan SDÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fuzuli Yağmurlu, "Kalitenin yükseltilmesinde yeni öğretim ve eğitim teknikleri çok önemli bir yere sahiptir" dedi. Yeni öğretim tekniklerinin tüm öğretim elemanları tarafından benimsenip uygulanması gerektiğine değinen Yağmurlu, Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksekokulları'nda görev yapan öğretim elemanlarının bu seminerlere katılarak kendilerini yenilemelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. 

Seminerde öğretim görevlilerine, Yrd. Doç. Dr. Elife Doğan, 'Sınıf Yönetimi', Öğr. Gör. Ramazan Sağ, 'Bir Dersin Planlanması ve Değerlendirilmesi', Yrd. Doç. Dr. Ümit Şahbaz ise, 'Gelişim ve Öğrenme Psikolojisi' konularında bilgiler verecek. Öğretim görevlilerinin öğrenme ve öğretme stratejilerini geliştirme amacını taşıyan seminerlerin, belirlenen programına göre SDÜ'de görev yapan tüm öğretim elemanlarına verileceği kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 17:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?