30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Öğretmenler Günü kutlanıyor

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BURDUR'DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü Burdur'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bugün sabah saat 09.00'da tören, Burdur Cumhuriyet meydanında, rahatsızlığı sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit'in yerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kuyumcu'nun 2 öğretmen ile Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

 Cumhuriyet meydanındaki törenin ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Oditoryumu'nda tören düzenlendi. Burada öğretmenler çiçeklerle karşılandı. Törene, Vali Vekili Halil Karbuz, Garnizonu Komutanı Piy. Kur. Alb. Cengiz Özen, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, öğretmenler ve öğrencileri katıldı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kuyumcu, "Müdürümüz çok istemesine rağmen, ateşinin artması sonucu bu etkinliklerimize katılamıyor, selamlarını size iletiyorum" dedi.

MAKÜ Oditoryumu'ndaki etkinlik, öğretmenlerin Öğretmen Andı'nı içmeleri, şiir, kompozisyon, resim ve satranç yarışmalarında dereceye girenlerle emekli olan öğretmenlere, ödül, madalya ve plaketlerinin protokol tarafından verilmesi, öğretmenlerden oluşan Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ve ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi MAKÜ'nün Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı korosunun konseri ile sona erdi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BURDUR'DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 14:23:00
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 14:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?