9
Mayıs
2024
Perşembe
BURDUR

Otopark sorunu bitiyor

Burdur Belediyesi, kentte yaşanan otopark sorununu çözmek ve Müze Parkı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, "Salı Pazarı’nın altında 30 bin metrekarelik alana yapacağımız otopark için alt yapı planlamasını bitirmiş durumdayız. Daha önce toprakla doldurulan alanı, yanındaki tren yoluyla aynı kota düşürüp, bu yolla dolgunun zeminde oluşturabileceği tehlikelerin önüne geçmeyi planlıyoruz. Burdur’da son yıllarda ciddi manada bir trafik sıkıntısı yaşanıyor. Bizde yapacağımız otopark sayesinde bu sorunu kökünden halledeceğiz" dedi.

Müze Parkı’nı modern ve her yönüyle halka hitap eden bir park haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini de ifade eden Başkan Akkaya, "Müze parkımız yazın vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte gelip, ağaçların gölgesinde istirahat edebileceği, çayını, kahvesini içebileceği çok mükemmel hizmet veren bir yapıya kavuşturulacak. Biz şehrimizde gördüğümüz tüm eksiklikleri gidererek, kenti insanlarımızın hak ettiği bir seviyeye getirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 12:27:48
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 14:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?