30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Özürlüler atölyesi devam edecek

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, adının özürlüler atölyesinin kapanmasında geçmesine sert tepki göstererek, "Bu hizmet devam edecek, biz bu hizmeti devam ettirmeye hazırız" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur Özürlüler Derneği İş Atölyesi'nin kapatılmasıyla ilgili çok sayıda gazete ve televizyon ekranında adının karıştırılmasına tepki gösterdi.

Düzenlediği basın toplantısında, Burdur Özürlüler Derneği'ne her zaman yardım ettiklerini belirten Akkaya "Özürlüler Derneği bizden bir şey istediği zaman karşılamaya imkanlarımız doğrultusunda gayret ettik. Büro ve aşevleri belediyeye aittir. Kendilerinin kullanacağı yeri vermediğim gerekçesiyle bu olaya adımın
karıştırılmasına üzüldüm" dedi.

Bu işin burada bitmeyeceğini anlatan Akkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Özürlü çocuklarımızın aileleri rahat olsun. Bu hizmet devam edecek ve Burdur Belediyesi olarak, biz bu hizmeti devam ettirmeye hazırız. Şu an mevcut olduğu yerde devam eder. İlerisi için biz daha müsait yerleri bu iş atölyesi için hazırlamaya amade olduğumuzu kamuoyuna açıklıyorum, bu hizmet devam edecek. Herkes bu konuda duyarlıdır, hassastır, onlar bizim çocuklarımızdır."

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 23:10:51
Güncelleme :5 Mart 2009 Perşembe 23:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?