3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

Polise esrar satmak istediler

Burdur'un Bucak ilçesinde, alıcı gibi davranan polise esrar satmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Bucak Emniyet Müdürlüğü'nün istihbarat çalışmaları sonucu elde edilen bilgi doğrultusunda, bir polis ekibi alıcı gibi davranarak, esrar satmaya çalıştıkları bildirilen kişilerle temasa geçti. Bucak Kahveler mevkisindeki bir lokantada bu kişilerle buluşan polisle esrar satışı konusunda pazarlık yaptıkları belirtilen Ü.T, S.Ç ve B.A, yakalandı.

Polisin zanlıların evinde yaptığı aramada, E.S'nin evinde 1 kilo 604 gram esrar maddesi, esrar ölçümünde kullanılan hassas terazi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

E.S'nin evinin bahçesinde ise 2 bin 325 kök dişi Hint keneviri bitkisi elde edildiği açıklandı. Hint kenevirleri bahçeden sökülüp, yakılarak imha edildi.
Yakalanan zanlılardan Ü.T'nin hırsızlık ve yağmadan altı ayrı, S.Ç'nin de yağma suçundan sabıka kaydının bulunduğu kaydedildi.

Sorguları tamamlandıktan sonra, esrar maddesi pazarlamak, bulundurmak, Hint keneviri yetiştirmek ve ruhsatsız av tüfeği bulundurmak suçlamalarıyla mahkemeye çıkarıldı. Ü.T, S.Ç ve B.A mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken E.S. tutuklandı.

 

AA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 14:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?