4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Polisten önce ezme, sonra uyarı

POLİSTEN ÖNCE CEVİZ EZMESİ, SONRA UYARI

Burdur Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 'Güzel bir tatil, güvenli yolculuk ile başlar' sloganı ile başlatılan uygulamada, uzun yola çıkan sürücülere önce ceviz ikram edildi, sonra da uzun yola çıkarken yapılması gereken pratik bakımlar hakkında bilgi verildi.

'Güzel bir tatil, güvenli yolculuk ile başlar' sloganı ile yola çıktıklarını belirten Burdur İl Emniyet Müdür Celal Aydoğan, vatandaşların karayolundaki güvenliğini sağlamak için bu tür uygulamaları sürdüreceklerini belirtti. Aydoğan, "Artık gerek asayiş, gerek trafik konusundaki tüm çalışmalarımızı proje haline getirip, uyguluyoruz. Yaz döneminde vatandaşlarımızın uzun yol yolculuklarında mağdur olmaması için Ankara-Burdur ve Antalya bağlantılı karayolumuzu kullanan sürücüleri durdurup, Burdur'a özgü

olan ceviz ezmesi tattırıyoruz" dedi.

Vatandaşların polisin kendilerine yaklaşımından memnuniyet duyduğunu belirten Aydoğan, "Hem de birkaç dakika da olsa arabalarını durdurup nefes alıyorlar. Bu arada memurlarımız sürücüleri bilgilendiriyor. Sürücülere emniyet kemerinin takılı olmasını, küçük çocukları kesinlikle ön koltuğa almamalarını, araç içinde sigara içmemelerini, uykusuz, yorgun, dalgın araç kullanmamalarını, sık sık mola vermelerini söylüyor" diye konuştu.

POLİSTEN ÖNCE CEVİZ EZMESİ, SONRA UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 16:41:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 16:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?