4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Sanayiciye özel kredi paketi

SANAYİCİYE ÖZEL KREDİ PAKETİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile VakıfBank Burdur Şubesi arasında sanayiciler için özel kredi paketi protokolü imzalandı.

Reel sektöre destek için VakıfBank ile özel ihtiyaç kredisi protokolü kararı aldıklarını belirten Burdur Ticaret ve Sanayi Başkanı Yusuf Keyik, oda üyelerinin düşük faizli özel kredi paketinden yararlanmasını istedi. Kredi paketi hakkında bilgi veren Vakıfbank Burdur Şube Müdürü Sadık Yurdakul, “Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine düzenlediğimiz özel kredi paketiyle sanayicilere 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi de sunuyoruz. BUTSO üyeleri, imzalanan bu protokolle Vakıfbank'tan işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 0.80'den başlayan faiz oranları ile kullanabilecekler” dedi.

Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileri ile orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sağlanan pakette ayrıca oda üyelerinin nakdi, gayri nakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatlarının da yer aldığını bildiren Yurdakul, “Düşük faiz, uygun vade ve kolay ödeme koşulları ile reel sektörün hizmetini sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından sanayiciler için özel hazırlanan ihtiyaç kredisi paketi protokolü imzalandı.

SANAYİCİYE ÖZEL KREDİ PAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 12:46:04
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 14:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?