30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

SBS başarısı için ilginç proje

SBS Sınavı’nın yaklaşmasıyla birlikte heyecan artarken, Burdur Suna Uzal İlköğretim Okulu öğrencilerinin SBS’deki başarılarını arttırmak için ilginç projeler üretiyor.

Bu projeler içinde ‘Her Basamak Bizi Başarının Zirvesine Taşır Projesi’ için okul müdürü başkanlığında görsel sanatlar, teknoloji tasarım ve Türkçe öğretmenlerinden oluşan proje yürütme kurulu, okul binası içindeki merdiven basamaklarına başarı, kitap, bilgi, eğitim, davranış ve kişilik ile ilgili 61 adet ünlü düşünürün sözlerini değişik renkte yazarak öğrencilerin dikkatine sundu.

Okul Müdürü Nuri Düden proje ile ilgili olarak, “Öğrenciler okulumuzun merdiven basamaklarının tırmanırken kendilerinin bir başarı vadisinde yürüyormuş gibi hissetmelerini sağlamak istedik” dedi. Ayrıca merdiven basamaklarında herkesin etkileneceği ve kendine şiar edineceği bir söz bulunduğunu da sözlerine ekleyen Düden, projeyi örneklemek isteyen okulların projenin detayını İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden alabileceklerini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 15:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Duygu KARABİNA IP: 88.254.132.xxx Tarih : 6.06.2009 00:21:36

Çok güzel bir düşünce ve motive kaynağı olmuş. Tebrikler