3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

Sezer Burdur'da

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, "DSP, Türkiye'nin başı sıkıştığında en büyük dal, en büyük ağaç ve en büyük gövde olarak üzerine düşeni yaptı, gelecekte de yapacaktır" dedi.


Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Ekrem Kabay'ın torunun düğününe katılmak üzere Burdur'a geldi. DSP Burdur İl Başkanlığı önünde partililer tarafından karşılanan Sezer, partililer ile selamlaştıktan sonra parti binasında bazı açıklamalarda bulundu. DSP'nin 'sol umut, son umut' ve 'sol çare, son çare' olduğunu belirten Sezer şunları söyledi:


"Demokratik Sol, Türkiye'nin güvencesidir. Ama yeri geldiğinde gerektiğinde tüm özveri dahil Türkiye'nin önünü açacak adımları atar. DSP, son 3 yılın en çok çalışan partisi olarak üzerine düşen duruşu gösterdi ve aslında bir meydan okuma olarak seçime girmeme kararı aldı. Toplum da bunu doğru olarak algıladı. Türkiye'nin güvencesi olan ve sonsuza kadar yaşayacak olan bu parti, Türkiye'nin başı sıkıştığında sarılacak en büyük dal, en büyük ağaç, en büyük gövde olarak üzerine düşeni yaptı, gelecekte de yapacak. Bugün çıkmaza girmiş diyalogsuz siyaset ortamında kriz yaratan siyaset ortamında nasıl ortaya çıkmış ve Türkiye'nin önünü açacak adımı atmışsa, gelecekte de daha önemli adımları atacaktır. Türkiye'nin güvencesi, sonsuza kadar yaşayacak. Son 3 yıldır büyük bir çaba ile çalıştınız, size teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu çalışmalarımız artacak. DSP, hakettiği yere önümüzdeki dönemde gelecek. DSP'nin hakettiği yer, Türk halkının hakettiği yerdir. DSP, görev aldığı yerde kişisel anlamda kendini değil
ülkeyi, toplumu düşünür."

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2007 Pazar 20:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?