4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Tatilcilere salep ikramı

POLİSTEN TATİLCİLERE  SALEP İKRAMI

Kurban Bayramı dolayısı ile Ankara, İstanbul ve İzmir yönlerinden bayram tatili için Antalya'ya giden yolculara Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliğince Bucak'ın meşhur salebi ikram edildi.

Burdur Ak Parti Milletvekili Mehmet Alp, Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bucak Emniyet Müdürü Yunus Avcı, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Seven, Burdur Bölge Trafik Şube Müdürü Hüseyin Doğru ve Bucak Bölge Trafik İstasyon Amiri Emrah Kurt'un katılımı ile Antalya Burdur Karayolu'nun Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde alınan güvenlik tedbirlerinden sonra, Kurban Bayramı tatili için çeşitli şehirlerden Antalya'ya giden otomobil ve otobüsler durduruldu. Trafik polislerinin durdurması ile belgelerini göstermeye hazırlanan sürücüler polisin, salep ikram edileceğini öğrenince önce şaşırdı sonra da memnuniyetlerini dile getirdi.

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğdu, Kurban Bayramı dolayısı ile farklı şehirlerden Antalya'ya giden tatilcilerin uzun yolculukları karşısında dağılan dikkatlerini toparlayabilmeleri için Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliğince yolcu misafirlere Bucak'ın meşhur salebini ikram ettiklerini söyledi. Aydoğdu, “Böylece sürücüleri kısa süreliğine mola verdirirken ilimizin tanıtılması, polis-vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesi, trafik güvenliğinin sağlanması konusunda bilinçlendirmeyi amaçladık” dedi.

POLİSTEN TATİLCİLERE  SALEP İKRAMI
POLİSTEN TATİLCİLERE  SALEP İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 13:14:02
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 10:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?