4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Trabzonlu basketçilerden ziyaret

TRABZONLU BASKETÇİLERDEN ZİYARET

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Basketbol Şampiyonası için Burdur’a gelen Trabzon Aydınlık Evler İlköğretim Okulu yönetici ve öğrencileri Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret etti.

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final karşılaşmaları için Burdur’a gelen Trabzonlu basketçiler Vali Özçimen’in konuğu oldu. Trabzonlu heyeti, valilik toplantı salonunda ağırlayan Vali Özçimen kendilerine başarılar dileyerek, “Trabzon ülkemizin güzel illerinden biri. Burdur’a uzak bir yerden gelen sporcu kızlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Burdur’a 8 öğrenci ve 4 idareci olarak geldiklerini belirten Okul Müdürü Ali Yüksel Alkan, kendilerini kabul ettiği için Vali Özçimen’e teşekkür etti. Trabzon birincisi olarak Burdur’a geldiklerini dile getiren Alkan, Burdur’u çok beğendiklerini aktardı. Aklan, “Boş zamanımızda kenti gezme fırsatı bulduk. Ben ve öğrencilerim için buraya gelmek sadece bir turnuvaya katılmak değil, güzel bir şehri görmek ve gezmek anlamına geliyor” diye konuştu.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, ziyaretin sonunda konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:55:00
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 11:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
edanur bekar IP: 188.56.11.xxx Tarih : 2.08.2011 10:42:38

 trabzonun gururusunuz sizi seviyoruz