30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

TSO'da seçim yarışı

Hafta sonu yapılacak olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Grupları seçimlerine katılacak muhalif grup, düzenledikleri basın toplantısı ile görücüye çıktı. Başkan adayı Dolunay, “Dört yılımız, sorun tespiti için değil, çözüm üretmek için geçecek” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Grupları seçimlerine birkaç gün kala adaylar da bir bir sahneye çıkıyor. Geçtiğimiz dönem yönetim kurulu üyesi olan Yavuz Etem Dolunay öncülüğünde adaylıklarını açıklayan grup, bir hayli iddialı.

Aday grup adına konuşan Yavuz Etem Dolunay, Dünya’nın ve ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bu sıkıntılar tüm insanlarımızın iş hayatını olumsuz etkilemektedir. Böyle bir ortamda şu anki yönetimin baskın seçimiyle karşı karşıyayız. Mevcut yönetimin kendi beyanları olmasına rağmen, seçim tarihini bir ay erkene almışlardır. Bunun sebebi bizlerin aday olacağını duydukları ve karşılarını çıkmamızı engellemek içindir” dedi.

Yola çıkarken hiç bir menfaat ve siyasi gücü arkalarına almadıklarını belirten Dolunay “Bizler belli kesimlerin değil, bütün Burdur’un kucakladığı bir olgu içindeyiz. Demokrasiyi içine sindiremeyenler kap-kaç tarzı bir erken seçimi Burdur’un önüne sürdüler. Ekonomik ve sosyal araştırmalar yapan, projeler üreten, üyeleri ile içi içe olan, yatırım alanlarında kararlar alınmasında etkin rol üstlenen, bir ekip çalışması içersinde yarışa katılıyoruz. Dört yıllı, sorun tespiti için değil, çözüm üretmek için geçireceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?