30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Vali, intihara kalkışan kızı ziyaret etti

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, kaldığı yetiştirme yurdunun üçüncü katından atlayarak intihara kalkışan Fatma Turan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Burdur'da bir yurtta kalan ve psikolojik tedavi gören Fatma Turan (19), 1 Ocak günü akşamı yurdun üçüncü katından atlayarak intihar etmek istedi.

Maddi sıkıntılar nedeniyle Burdur Valiliği tarafından okuması için yetiştirme yurduna yerleştirilen Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Turan, düştüğü yerde arkadaşları tarafından ağır yaralı halde bulunarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk gün hastaneye gelip doktorlardan bilgi alan Burdur Valisi İbrahim Özçimen, bugün servise alınan genç kızı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Mehmet Şimşek ile birlikte ziyaret etti.

Düşmenin etkisiyle vücudunda kırıklar olan ve 15 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Fatma Turan, hayat mücadelesini kazanarak normal servise alındı. Vali Özçimen de, kızın durumu hakkında Başhekim Serdar Turgut'tan bilgi aldı.

Fatma Turan'ı umduğundan çok daha iyi gördüğünü belirten Vali Özçimen, şöyle konuştu: "Fatma yoğun bakımdayken umudum azdı. Fakat şimdi daha çok umutluyum. Kızımızı çok iyi gördüm. Bugün her zamankinden daha umutluyum. İlk gün umudum zayıftı. Bugün çok umutluyum. Kırıkları vardı, kırıklar kolay işler esas kafatasındaki kırık önemliydi. Onda da durumlar iyi. Çok daha kötü bekliyordum fakat iyileşiyor. Bunu görmek beni sevindirdi."

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 19:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?