3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

Vali küfüre izin vermedi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta oynanan Yeni Burdur Gençlikspor ile Nilüfer Belediyespor arasındaki müsabakada, küfür eden bir grup Yeni Burdur Gençlikspor taraftarlarını Burdur Valisi M. Rasih Özbek tribünden dışarı çıkarttı. 

Burdur'a geldiği günden itibaren maçlarda küfürü ortadan kaldırmak için çalışan Burdur Valisi M. Rasih Özbek, dün oynanan Yeni Burdur Gençlikspor ile Nilüfer Belediyespor arasında yapılan müsabakanın ikinci yarısında hakeme sinirlenip küfür eden Yeni Burdur Gençlikspor taraftarını staddan çıkarttı. Vali Özbek, müsabakanın 80. dakikasında Emniyet Müdürlüğü güçlerine, küfür eden taraftarı dışarı çıkarın talimatı verdi. Emniyet güçleri taraftarları dışarı çıkartırken taraftarlar "Vali istifa" diye slogan attılar. Vali Özbek ise slogan atan taraftara el sallayarak cevap verdi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Özbek, "Küfürlü tezahürat etmeyen taraftarların takımları bir üst kümeye çıkmıştır. Bizimde burada yapmak isteğimiz küfürsüz bir ortamda herkesi kadınlı çocuklu maç izleyebilecekleri bir ortam hazırlamaktır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2006 Pazartesi 18:48:35
Güncelleme :20 Kasım 2006 Pazartesi 18:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?