4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Vali Özçimen’den gazilere ziyaret

VALİ ÖZÇİMEN’DEN GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla Burdur Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Vali İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Cengiz Özen, İl Jandarma Komutanı Enver Aydın, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ile birlikte Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Vali Özçimen, dernekteki tüm gazi ve şehit yakınları ile tek tek selamlaşıp sohbet etti. Daha önce dernek binasının küçük olduğunu vurgulayan Vali Özçimen, “Biz de bu yüzden çok mahcubiyet yaşıyorduk. Derneğin, yanındaki büro ile birleştirilmesi talimatını vermiştik. Çalışmalar tamamlanıp iki büro birleştirilmiş. Daha geniş bir mekan olmuş. Bir süre daha ilimize yetebilecek bir hizmet yeri olmuş” dedi.

“Onlara karşı vefa borcumuz var” diyen Vali İbrahim Özçimen, “Her şeyimizi onlara borçluyuz. Şehitlerimize Allah’tan tekrar rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklar diliyorum. Çanakkale için birçok şey söylenebilir ama Çanakkale bizim kötü giden talihimizin, milletin göğsünde gizli ruhun tekrar uyandığı gündür. Kahramanlık destanının yazıldığı gündür” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 13:12:05
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 23:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?