4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Vali Özçimen’den huzurevine veda

VALİ ÖZÇİMEN’DEN HUZUREVİNE VEDA VE TAZİYE

Bolu’ya atanan Burdur Valisi İbrahim Özçimen, iki gün önce yaşlı bir kadının yaşamını yitirdiği huzurevini ziyaret ederek hem taziye dileklerini sundu, hem de helallik istedi.

Son Valiler Kararnamesi ile Bolu’ya atanan İbrahim Özçimen eşi Nezahat Özçimen’le birlikte Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Burdur Belediye Başkan Vekili Mustafa Özboyacı, Başkan Yardımcısı Serdar Başgül ve Burdur Müftüsü Osman Artan da hazır bulundu. Özçimen çiftçi, geçtiğimiz gün Huzurevinin birinci katındaki pencereden düşerek vefat eden 80 yaşındaki Ülker Arslan için başsağlığı diledi.

Burdur Müftüsü Osman Artan, Arslan için Kur’an okudu, dua etti. Yapılan duaya eşlik eden Vali Özçimen: ‘Sizlerle iki yıldır beraberdik, aynı havayı soluduk. Devletimizin şefkatli kollarına emanet edilmiş kimselersiniz. Bunda ne kadar başarılı olduk bilemiyoruz. Hem başsağlığı dilemek hem de vedalaşmak için geldim. Yeni bir şehirde yeni amcalarla, yeni teyzelerle bir arada olacağız. Allah’a emanet olun. Hakkınızı helal edin’ diye konuştu.

Vali İbrahim Özçimen'in eşi Nezahat Özçimen ise yaşlıların toplumun temel direği olduğunu vurguladı. Yaşlılara, özürlülere, çocuklara sahip çıkmanın sosyal toplum anlayışının en önemli unsuru olduğunu dile getiren Nezahat Özçimen, tüm huzurevi sakinlerinden helallik istedi.

VALİ ÖZÇİMEN’DEN HUZUREVİNE VEDA VE TAZİYE
VALİ ÖZÇİMEN’DEN HUZUREVİNE VEDA VE TAZİYE
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 14:25:03
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 16:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?