4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Vali Tapsız gazetecilerle buluştu

VALİ TAPSIZ, GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Burdur'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Göl tesislerinde Vali Süleyman Tapsız tarafından gazetecilerle tanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıda basın mensupları ile tek tek tanışan Vali Tapsız; "Kahvaltımızın asıl amacı, sizinle tanışmak, basının bilgi alma yolunda ne tür engeller var, ne sıkıntılar var? Bunları belirlemek, bunları öğrenmektir. Basın mensupları kamuoyunun doğru bilgilenmesi yönünde önemli bir kamu hizmeti veriyorlar. Sizlerin doğru bilgi edinmeniz konusuna çok önem veriyorum. Bizler vatandaşa uzak bürokratik kültürden, vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışını taşıyacağız. Basın olarak kamuda gerçekten birlik ve beraberlik noktasına ilimize faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Burdur'da tanıtım eksikliğinden söz eden Vali Tapsız Burdur'u debisi yüksek akarsuya benzettiğini ve bu akarsuyunun kapasitesi kadar elektrik üretmediğini dile getirdi. Vali Tapsız, Burdur'da yapılacak ilk işin tanıtıma yönelik çalışmalar olacağını belirterek, akarsuyun kapasitesi kadar elektrik üretmesini sağlayacaklarını söyledi.

Kabotaj Bayramı ve Antoninler Çeşmesi Açılış töreni ile Burdur'un tanıtımının ilk adımının atılacağını belirten Vali Tapsız, Kabotaj Bayramı'nda Burdur'un televizyona çıkması için Sayısal Gece veya TRT'de Kıraç ve Funda Arar tarafından yapılan Gölgeler isimli programını Burdur'a davet edeceklerini ifade etti.

VALİ TAPSIZ, GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 13:23:01
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 17:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?