4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Vali Tapsız Gölhisar'da

VALİ TAPSIZ, GÖLHİSAR'I GEZDİ

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Gölhisar İlçesi'ni ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Vali Tapsız, yatırımcı kuruluşların müdürler ile birlikte ziyaret ettiği Gölhisar'da Kibyra Antik Kenti'ni de ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Vali Süleyman Tapsız, Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Burdur Kaymakam Adayı Adnan Karaosmanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, Tarım İl Müdürü Kadir Güven, Sağlık İl Müdürü Hüseyin Özeren, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Bayındırlık ve İskan Müdürü Mansur Abbasigil ile birlikte Gölhisar ilçesinde temaslarda bulundu. İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Tapsız, yatırımcı kurumların müdürleriyle toplantı yaptı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Vali Tapsız'a ilçedeki çalışmalarla ilgili brifing verildi. Gölhisar'a ikinci kez geldiğini söyleyen Vali Tapsız, benzer toplantılarla kurular arası koordinasyon gerektiren konuların masaya yatırılmaya devam edeceğini söyledi.

Vali Tapsız ve beraberindekiler daha sonra yeniden tefriş edilen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Denetleme defterini imzalayan Vali Tapsız, müdürlük içindeki şubeleri gezdi. Vali Tapsız, Gölhisar Devlet Hastanesi'ni, Sağlık Meslek Lisesi'ni, İmam Hatip Lisesi'ni, Gölhisar Belediyesi Spor Salonu'nu ve Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret ettiği yerlerde ilgili kurumun il ve ilçe müdürlerinden bilgiler alan Vali Tapsız, Kibyra Antik Kenti'ni de ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'ndan Yrd. Doç. Dr. Şükrü Özüdoğru'dan kent ve kentteki kazılarla ilgili geniş bilgi alan Vali Tapsız, kendisine ait fotoğraf makinesi ile kentin fotoğrafları çekti. Vali Tapsız, her yıl biraz daha gün yüzüne çıkartılan Kibyra'nın Gölhisar ve Burdur'un tanıtımında büyük katkıları olacağını dile getirdi.

VALİ TAPSIZ, GÖLHİSAR'I GEZDİ
VALİ TAPSIZ, GÖLHİSAR'I GEZDİ
VALİ TAPSIZ, GÖLHİSAR'I GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 15:47:05
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 16:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?