4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Vali Tapsız görevine başladı

VALİ SÜLEYMAN TAPSIZ GÖREVİNE BAŞLADI

Valiler kararnamesiyle Burdur’a atanan Vali Süleyman Tapsız, Burdur’da adaleti savunan, insana değer veren, hukuka bağlı, katılıma açık, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, vatandaşa güvenen güler yüzlü bir yönetim anlayışına sahip bir il yaratacaklarını söyledi.

Valiler kararnamesiyle Burdur’a atanan Vali Süleyman Tapsız, görevine başladı. Vali Süleyman Tapsız için Burdur Valiliği Girişinde karşılama töreni düzenlendi. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Enver Aydın, MAKÜ Rektörü Prof. Gökay Yıldız başta olmak üzere tüm protokol mensuplarıyla tokalaşan Vali Süleyman Tapsız, polis mangasını selamlayarak makamına geçti.

Makamında basın toplantısı düzenleyen Vali Süleyman Tapsız, çalışma ilkelerini açıkladı. Kendisinin görev yaptığı sürede Burdur’un adaletini savunan bir vali olacağını belirten Tapsız, “Burdur da insana değer veren, hukuka bağlı, katılıma açık, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, vatandaşa güvenen güler yüzlü bir yönetim anlayışına sahip bir il olacağız” dedi.

Vali Tapsız, görevine başlamadan önce Burdur hakkında bilgi sahibi olduğunu, ödevine iyi çalıştığını ifade etti. Vali Süleyman Tapsız, Eğitim ve Asayiş bakımından Türkiye’nin en iyi ili Burdur’un tanıtımının eksik olduğunu da belirterek, “Burdur’da turizmi canlandırmak için çalışmalara başlayacağız. Burdur’un sahip olduğu kültürel varlıklarından tüm Türkiye ve dünya haberdar olmalı.”

VALİ SÜLEYMAN TAPSIZ GÖREVİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 15:55:03
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 16:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?