9
Mayıs
2024
Perşembe
BURDUR

Vali ve Başkan muhtarlarla toplandı

Burdur Valisi Can Direkçi ve Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, mahalle muhtarıyla biraraya geldi. Burdur Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya 34 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, "Bundan yaklaşık 2 ay önce muhtarlarımızla bir toplantı yaptık. Bu toplantıda Burdur’un mahallelerini bir bir değerlendirdik. O günden bugüne kadar neler yapıp, neler yapmadığımızı ele alacağız. Biz bir aileyiz ve muhtarlarımızdan valimize kadar hepimize büyük görevler düşüyor" dedi.

Vali Can Direkçi ise, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini bize iletmek, arada köprü olduğunuz için sizlere düşüyor. Özellikle fiziksel ve zihinsel sorunlu çocukları olan aileleri bizlere bildirin ve bizde onlar için gerekeni yapalım. Bu çok önemli bir konudur. Özürlüler, yaşlılar, kimsesiz ve yardıma muhtaç kadınlarımız konusunda valilik ve belediye olarak duyarlıyız. Valilik olarak her türlü katkıyı sizlere vereceğiz. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Tüm sıkıntılarınızda bizlere gelin" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 15:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?