7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Valilikten 'Halk Günü'

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla her hafta Salı günü İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda 'Halk Günü' düzenleneceğini bildirdi.

Burdur Valisi Süleyman Tapsız yaptığı yazılı açıklamada, Halk Günü'nü kamu hizmetlerindeki şeffaflığın ve etkinliğin artırılması bağlamında devlet-vatandaş işbirliğinin sağlanması ve devam ettirilmesi amacıyla düzenleneceğini belirtti.

Halk Günü toplantılarında Burdur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinin hazır bulunacağını açıklayan Vali Tapsız açıklamasında, “Valiliğimiz vatandaşlarımızın sorunları ile talep ve önerilerinin dinleneceği Halk Günü düzenlemesini kararlaştırmıştır. 10 Ocak 2012 Salı gününden itibaren her hafta saat 09:30'da İl Özel İdaresi Meclis Salonunda yapılacaktır. Toplantılarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri yanında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Sosyal Güvenlik İl Müdürü, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü ve Vakıf personeli katılacaktır. Halk Gününe iştirak etmek isteyen vatandaşlarımız her Salı günü saat 08.00'den 09.30'a kadar toplantı yapılacak yerdeki görevliye kayıtlarını yaptırarak sıra numarası alacaklardır. Vatandaşlarımızın talep ve dilekleri konusuna göre gereği yapılmak üzere ilgili kamu idaresine yönlendirilecektir. Yapılan işlem sonucundan ilgili vatandaşımıza muhakkak bilgi verilecektir” ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2012 Cuma 18:38:25
Güncelleme :6 Ocak 2012 Cuma 18:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?