30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Varol: 'Başarı göğsümüzü kabarttı'

Burdur Ticaret Borsası (TB) Başkanı Baki Varol, elbirliği yapıp disiplinli, planlı, sabırlı çalışmayla gelen SBS’deki büyük başarının Burdur’un neler yapabileceğini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

“Burdur’umuz küçüktür ama içinde beyinler büyüktür” sözünü hatırlatan Varol, “İki OKS ve bu yıl da SBS’de şampiyonluk başarının tesadüf olmadığını gösterir. Göğsümüzü kabartan başarı neler yapabileceğimizi gösteren bir başarıdır. Göğsümüzü kabartan başarı, Burdur’umuzun elbirliğiyle eğitimdeki gibi her alanda büyük başarılara imza atacağını gösterir” dedi.

Burdur’un Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 8. sınıflarda bu yıl da Türkiye birincisi olmasında emeğe geçen herkese teşekkür eden Burdur Ticaret Borsası (TB) Başkanı Baki Varol, “Başta yöneticilerimiz, anneler, babalar, tüm velilerimiz ile öğretmenlerimiz, milli eğitim camiası olmak üzere bu başarıda emeği, özverisi ve katkısı olan herkese minnet duygularıyla teşekkür ediyorum. Göğsümüzü kabartan başarıdır. Başarının tesadüf olmadığını gösterir. Elbirliğiyle disiplinli, planlı ve sabırlı çalışmalar sonunda Burdur’un neler yapabileceğinin göstergesidir” dedi.

Varol, Burdur Ticaret Borsası olarak tüm eğitim camiasının çalışmalarında görev ve sorumluluğa hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 17:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?