4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Yangın söndürmede yeni araçlar

Burdur Valiliği, hava sıcaklıklarının artması ve çıkabilecek yangınlara ilk müdahale yapılabilmesi için köylere yangın söndürme aracı dağıttı.


Burdur Valisi Mustafa Rasih Özbek, İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle, Aziziye, Halıcılar, Akçaören, Gökpınar ve Karakent köylerinin muhtarlarına yangın söndürme araçlarını teslim etti.

İl Özel İdaresi tarafından karşılanan ve 4 bin 400 YTL'ye malolan yangın söndürme araçları ile köy muhtarları, bölgelerinde çıkabilecek yangınlara ilk müdahaleyi yaparak yangını büyümeden söndürecek. Tören sonunda yangın söndürme araçlarını test eden Vali Özbek, köylerde çıkabilecek yangınlara ilk müdahale için araçların önemli olduğunu ve çevre illerdeki köylerde de kullanılması gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 23:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış çetiner IP: 88.229.66.xxx Tarih : 21.07.2007 22:46:55
çok güzel bir çalışma.sayın valimize ve ekibine çok teşekkür edeiz.devlet dairelerinin çoğuna gereksiz araçlar alınıyor.birileri onları kendi malı gibi kullanıyor.milletin parasını böyle boş işlere harcayacaklarına,milletin işini görsünler.milli eğitimin önünden her geçişimden kendi kendime söylenirim.allahım bu kadar lüks arabayı milli eğitim napıyor acaba diye.köylere küçük birer itfaiye aracı,bir sağlık arabası alınamazmı,ebe-sağlık memuru gönderilemezmi?bizim ülkemiz bunlaraı yapamayacak güçtemi.istesek Türk Miileti olarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbirşey yok.Sayın valimize ve ekibine,Burdur için kafa yoran,emek çeken herkese çalışmalarında başarılar diliyorum. Sevdamız Burdur sevdası