4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Yaşlı kadın ölü bulundu

Dün kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulanamayan yaşlı kadının cesedi gece kızı tarafından çalı ağacının başında bulundu.

Bucak İlçesinin Çamlık Beldesi Kavaklı mahallesinde yalnız olarak yaşayan 82 yaşındaki Raziye Özdemir’i evde bulamayan yakınları gündüz saatlerinde belki bir komşuya gitmiştir ihtimali ile beklemeye başladılar.

Yaşlı kadının akşam olması ve eve gelmemesinden tedirgin olan yakınları önce Belediye hoparlöründen ilanlar yapılarak aramaya başlanıldı. Hoparlör ilanlarından netice alamayan belediye halkı yaşlı kadını aramaya başladı. Çamlık Beldesinin Kavaklı ve Narlı Mahallelerinde tüm bağ ve bahçeler yollarda aranan yaşlı kadın evinin dibindeki çalı ağacının üzerinde kızı Havana Üney tarafından ölü bulundu.

82 Yaşındaki Raziye Özdemir evinde beslediği iki tane keçiye yedirmek için evinin dibindeki çalı ağacına çıktığı, ağaçta dal keserken ip ile, ipin bir ucunu ağaca bir ucunu da kendisine bağladığı, dal keserken dengesini kaybetmesi sonucu ağaçtan düşen Raziye Özdemir’in kendisine bağladığı ip, vücudundan sıyrılarak boğazına geçmesi ile asılı kalarak öldüğü belirtildi.

Raziye Özdemir’in cesedi ağaçtan indirilerek ölüm sebebi öğrenilmek üzere Antalya Adli Tıp Merkezine gönderildi.

Halim Akca/Bucak Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 16:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?