4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Yeni sezona dualı açılış

İŞÇİLER YENİ SEZONA DUALARLA BAŞLADI

Burdur Valiliği İl Özel İdaresi’nin 2010 yılı asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Vali İbrahim Özçimen, tüm işçi ve çalışanlara hayırlı çalışma dönemi diledi.

İl Özel İdaresi’nin asfalt sezonunu başlatması nedeniyle İl Özel İdaresi’ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Vali Özçimen, Burdur’un köylerine hizmet götürmek için işçilerin var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Vali Özçimen, 30 yıllık idarecilik hayatında köy hizmetlerinin durduğunu hiç görmediğini kaydederek, “Son yıllarda devlet vatandaş işbirliği ile çok ciddi çalışmalara imza attık. Bu yıl da birçok önemli hizmetlerin gerçekleştirileceğine inanıyorum” dedi. Törenin gelenek haline geldiği için gerçekleştirildiğini bildiren Vali Özçimen, işçilere hayırlı bir çalışma dönemi diledi.

Törene Vali İbrahim Özçimen, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, İl Jandarma Komutanı Enver Aydın, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, kaymakamlar, daire müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

İŞÇİLER YENİ SEZONA DUALARLA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 21:05:04
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 09:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?