4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Yeşil sahada futbolcu kızlar

YEŞİL SAHADA FUTBOLCU KIZLAR

Burdur'da Futbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği Futbol Müsabakaları başladı. Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda üç gün sürecek olan müsabakalara Ankara, Antalya, Bursa, Aksaray, İstanbul, Mersin, Adana, Muğla, Afyonkarahisar, Isparta ve Uşak illerinden takımlar katıldı.

Kızların erkeklerden daha centilmen bir futbol sergilediğini dile getiren Burdur Futbol İl temsilcisi Halktan Kaya, Perşembe günü final müsabakalarının oynanacağını belirtti. Futbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği Futbol Müsabakaları'na 11 takımın katıldığını belirten Kaya, "Futbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği Futbol Müsabakaları'nın çekişmeli ama centilmence geçeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Futbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği Futbol Müsabakaları'nın ilk maçı Ankara Bağlum İlköğretim Okulu ve Antalya Konuksever İlköğretim Okulu arasında yapıldı. Grup birinciliğinin ilk karşılaşmasında Ankara Bağlum İlköğretim Okulu 8-8'lik beraberliği penaltı ile galibiyete taşıdı. Maçın skoru Ankara Bağlum İlköğretim Okulu 9, Antalya Konuksever İlköğretim Okulu, 8. oldu

YEŞİL SAHADA FUTBOLCU KIZLAR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 09:53:02
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 11:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?